Kunder
Aaltvedt Stein har blitt importør av Gravel Fix. Dette er et stabiliseringsprodukt for grus, sand, singel eller jord. Systemet består av matter med cellevegger som gjør at grusen legger seg i celleveggene og skaper et stabilt dekke. Man kan også bruke det i skråninger med opp til 10 graders helling. Mattene er konstruert slik at de er tilpasset alle mulige utfordringer.

Hjemmeside »
Alt innen ferdigbetong

Hjemmeside »

Totalleverandør av yrkesklær, værneutstyr og fritidstøy.
Produsent av transfer, silketrykk, brodering, tampotrykk, skilt, buttons og gravering.

Hjemmeside »

Kamek AS er et mekanisk-/sveise-verksted som har sin virksomhet innen alle typer arbeider for mekanisk-/sveise- arbeider, samt montering/demontering av disse og har tilholdssted på Herre i Bamble Kommune.

Hjemmeside »

Vi er forhandler av Ski-doo og Lynx snøscooter, Can-Am ATV, Eberspächer dieselvarmere til bil og båt, Palfinger kraner, Argo og Iller terrengkjøretøy,Hydroscand slanger og kuplinger, Mase strømaggregater, Kings Tire ATV dekk, olje og rekvisita fra Bull Enger AS, Honda Powermotors og Tysse tilhengere

Hjemmeside »
Vinterdekk og sommerdekk med de riktige egenskapene er det aller viktigste for sikkerheten på veien. Et godt eller dårlig dekk kan avgjøre forskjellen på liv og død. Derfor er vi opptatt av å levere optimale dekk til optimale priser.

Hjemmeside »
Mesta Verksted kontrollerer, vedlikeholder og reparerer kjøretøy og maskiner for store og små markedsaktører innen leverandørmarkedet, bank og finansieringsinstitusjoner, industri, offentlig og privat virksomhet. Vår kompetanse er bygget på mange års erfaring fra en av markedets største og mest komplekse maskinparker innen anleggsvirksomhet, drift og vedlikehold av vei.

Hjemmeside »